top of page
klub1_edited
klub1_edited

press to zoom
marija
marija

press to zoom
DSC_3763-1500x994_edited
DSC_3763-1500x994_edited

press to zoom
klub1_edited
klub1_edited

press to zoom
1/14

Predsjednik - ZORAN KLJAJIĆ

Dopredsjednik - JOSIP DELIĆ

 

Članovi:

IVAN PRIMORAC

ANTONIO WEINGARTNER

JOSIP ŠUTALO

Tajnik - MARIJA PRIMORAC

Mob: +385 99 133 5516

atletski.klub.svetice@gmail.com

 

SLAVKO PETROVIĆ - trener za srednje i duge pruge

+385 91 1946 020

spetro80@gmail.com

MARIJA PRIMORAC - trener za mlađe dobne skupine

+385 99 133 5516

primorac.mp@gmail.com

UPRAVNI ODBOR I TAJNIŠTVO

ATLETSKI

             KLUB

        SVETICE

aksvetice_logo.gif
POVIJEST KLUBA

UPRAVNI ODBOR

TAJNIŠTVO

TRENERI

GDJE SMO?
GDJE SMO

POVIJEST KLUBA

16. 11. 2011. godine nekolicina istinskih zaljubljenika u atletiku odlučila je osnovati klub u kojem će se osim sportskih rezultata velika važnost posvetiti zajedništvu i stvaranju zdrave sportske sredine. Kako je klub nastao kao posljedica „raspada“ Atletskog  kluba Zagreb-Ulix, treneri na početku nisu mogli aktivno sudjelovati u radu kluba. Nakon teškog „razvoda“ klub se prvo zvao AK Aviokarte.hr na čelu s predsjednikom g. Ivanom Biondićem, da bi kasnije 2013. postao AK Svetice, što mu i geografski pristaje. U svom kratkom postojanju selio se na tri lokacije; Ravnice, SRC Svetice te napokon ovdje u Maksimirsku 128 gdje imamo, u pravom smislu riječi, vlastiti klub i vlastite klupske prostorije. Ponosni smo što se možemo pohvaliti da smo u tako kratkom vremenu osvojili preko 270 medalja na PH, da su naši atletičari rušili hrvatske rekorde više od 20 puta te da smo u mnogim disciplinama bili i ekipni prvaci Hrvatske. Također, naši atletičari su ponosno predstavljali Hrvatsku i na međunarodnim natjecanjima kao sto su OI, SP, EP.

 

Sukladno vrhunskim rezultatima klub je dobio plaće za trenere, a 2015. godine i prostorije kluba, gdje se i sada nalazimo. Kroz kratku povijest možemo se pohvaliti da je kroz klub prošao nemali broj vrhunskih atletičara, prije svega Lisa Nemec, Matea Parlov, Nikolina Stepan, Kristina Hendel, Martina Fileš, Danijel Fak, Nikola Mikulić, Karlo Sušilović i mnogi drugi.

Najveći uspjeh kluba, ipak je, što su neki naši atletičari postali odrasli ljudi, završavaju fakultete, neki su postali roditelji te cijene istinske ljudske vrijednosti koje je u njih, osim roditelja, zasigurno usadio i klub.

ATLETIČARI

"ONI DOLAZE"

Kontaktirajte nas
bottom of page