slavko2.jpg

SLAVKO PETROVIĆ

IZDVOJENI USPJESI KAO ATLETIČAR:

  • Iako već godinama ne trči profesionalno i dalje je aktualni rekorder Hrvatske na 10.000m, 10km, te 15.000m

  • Prvak Hrvatske preko 40 puta

  • Trčao je na svjetskom i europskom prvenstvu

  • Finalist Univerzijade

  • Finalist mediteranskih igara

  • Juniorski ekipni prvak Europe (tada je čak istrčao dvije utrke u razmaku od 40minuta)

 

IZDVOJENI USPJESI KAO TRENER:

  • Kao trener je sudjelovao na Olimpijskim igrama u Londonu

  • Njegovi atletičari su višestruki prvaci i reprezentativci Hrvatske

Slavko Petrović u atletici je još od 1993. godine i svakako je najzaslužniji za pokretanje Akademije trčanja Slavko Petrović. Iako u trkačkoj mirovini, i dalje je aktualni rekorder Hrvatske, ali i trener za srednje i duge pruge u AK Svetice. 

PROMIJENITE  SVOJ SJEDILAČKI ŽIVOT UZ STRUČNI NADZOR:

Pored svakodnevnog rada s hrvatskim reprezentativcima i olimpijcima, Slavko se odlučio na pokretanje akademije trčanja kako bi svojim znanjem dodatno pomogao svima onima koji se žele priključiti trkačkom pokretu. Svima koji žele promijeniti svoj “sjedalački” život ili jednostavno poboljšati svoje trkačke sposobnosti.

PROFESIONALNI PRISTUP ZA POČETNIKE I NAPREDNE TRKAČE:

Svojim znanjem želi trčanje približiti svima vama i učiniti ga što je moguće lakšim, a samim time i poboljšati vaše trkačke mogućnosti (napredna grupa) ili ih tek razviti (početnička grupa). 

Uz našeg ćete trenera dobiti profesionalnu komponentnu u vašem treningu jer trčanje nije samo trčanje, što god neki mislili, već iza toga postoji cijela znanost (od pravilnog zagrijavanja, istezanja, metoda trčanja, odmora, prehrane, itd.). Također, jedna važna stvar je izbjegavanje ozljeda jer radom uz stručni nadzor i plan treninga prilagođen vašem fizičkom stanju minimizirate mogućnost nastanka ozljeda.

slavko1.jpg

Slavko Petrović i legendarni Mo Farah.

slavko2.jpg

TRENINZI I GRUPE PRILAGOĐENE SVIMA:

Naš iskusni trener će prije svega prilagoditi grupe i treninge vašim mogućnostima i ambicijama, a u skladu s time spremiti vas za određene utrke.

Naravno, ukoliko netko želi samo trenirati, a ne trčati utrke također je dobrodošao. Iako, poučeni iskustvom, uvjereni smo da ćete nam se brzo pridružiti i na utrci! Kako bi zadržali visoku kvalitetu treninga te izbjegli mogućnost ozljeda, trenira se u manjim grupama (do 20 polaznika). Svi su dobrodošli, od mlađih do starijih, i nitko nije prestar ili premlad da se pokrene i učini nešto bolje za sebe. 

TRENER DOSTUPAN POLAZNICIMA ZA SVA PITANJA:

Naš glavni trener će vam uz voditelje na svakom treningu biti dostupan za stručna pitanja i odgovore, a polaznici akademije imat će priliku sudjelovati i na tri organizirana stručna predavanja na temu treninga, prehrane i opreme.

 

20 GODINA ISKUSTVA U RADU S DJECOM:

Slavko kao trener ima 20 godina iskustva u radu s mlađim uzrastima zahvaljujući vođenju atletike u zagrebačkim osnovnim školama tako da možete biti mirni što se tiče vaših klinaca u akademiji trčanja u sklopu obiteljskog paketa.