top of page

Odlična priprema članova Atletske škole Svetice za nastup na Krosu „Sportskih novosti“!

Naši najmlađi članovi, polaznici Atletske škole i vrtića Svetice, ove su subote, 6. travnja 2019., predstavljali naš klub na dječjim utrkama održanim u sklopu Maksimirskog Minus Zwei cenera. Utrke su održane u Maksimiru, nama najdražem i najljepšem mjestu u Zagrebu, gdje svakodnevno treniramo i skupljamo kilometre za što bolje rezultate. S obzirom na to da nas već sljedeće subote, 13. travnja, očekuje neizostavan Kros „Sportskih novosti“, ova je utrka poslužila kao idealna priprema za idući vikend.



Naš je klub imao predstavnike u kategorijama limaćica, mlađih kadeta i kadetkinja te seniora i seniorki koji su nastupali u disciplinama od 600 m do 2 km i postigli odlične rezulte! Prije svega treba istaknuti rezultat naše najmlađe članice! Mia Petrović koja pohađa atletski vrtić krenula je tatinim stopama i utrku završila kao 2. u najmlađoj dobnoj kategoriji! Za limačice je nastupila Lara Franjković (600 m) i zauzela 1. mjesto. U kategoriji mlađih kadeta/-kinja (800 m) dominirali su naši članovi. Kod dečkiju je pobijedio Sven Franjković, dok su kod kadetkinja naše cure uzele sva tri postolja, prva je bila Katarina Kljajić, druga Bruna Franjković, a treća Katarina Grabić. Od ostalih cura Mila Trkulja bila je četvrta, Lara Ćorluka šesta, a na sedmom je mjestu utrku završila Clea Filipaj Đidara. Iako s nešto manje predstavnika, u utrci na 2 km naši su članovi također bili dominantni. U muškoj je kategoriji pobijedio Dorian Kramarić, a kod djevojaka je prvo mjesto osvojila Marta Svrtan, dok je druga bila Ivana Kljajić.

Sve u svemu ovo je bio odličan i vrlo zabavan dan za naše najmlađe trkačke nade! Sad nas čekaju završne pripreme za iduću utrku - Kros „Sportskih novosti“ - navijajte za nas! :)



bottom of page